O altă persoană, care a fost salvată din apă, a suferit răni ușoare și era în stare de șoc. Ea a fost transportată la spital, a precizat poliția locală.

Barca în care se aflau cei doi și care avea aproximativ opt metri lungime a fost complet distrusă. Poliția investighează accidentul în contextul în care, potrivit unor rapoarte, barca gonflabilă ar fi putut să nu aibă nicio lumină aprinsă.

Feribotul „Balearia” implicat în accident se deplasa între insulele Formentera și Ibiza. Se pare că poliția a fost informată de producerea acestui accident de o persoană care ar fi auzit zgomot, după impactul dintre feribot și barcă.

Compania care deține feribotul și-a exprimat „tristețea” pentru accidentul produs, a transmis condoleanțe familiei victimei și a anunțat că va coopera cu autoritățile pentru a determina cauza care a dus la această tragedie.

Cei 132 de pasageri și cei zece membri ai echipajului aflați la bordul feribotului sunt sănătoși, iar nava nu a fost avariată, a mai precizat compania într-un comunicat.

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News