„Ai un corp frumos, vreau să te îmbrățișez, să te duc la băi în Oradea”

Astfel, bărbatul de 35 de ani, i-a trimis o cerere de prietenie minorului vizat. Tatăl copilului, prudent și suspicios din fire a preluat controlul, a acceptat prietenia și a purtat discuțiile cu Hosu.

În acest fel, spun sursele citate, fiind abordat de către utilizatorul, respectiv, Ovidiu Hosu, i-a cerut detalii despre el, precum vârstă, localitatea în care locuieşte dar și alte detalii.

După scurta etapă cognitivă bărbatul de 35 de ani, care credea că discută cu minorul, a început să îi spună că „are un corp frumos și că i-ar plăcea să-l îmbrățișeze și să îl sărute, cerându-i să se întâlnească în diverse locuri, precum la suc, prin parc, să meargă împreună la băi în Oradea, și a făcut referiri explicite la întreținerea de acte sexuale”.

Inspirație de tată, feeling de anchetator

Tatăl minorului, panicat de situația apărută, a rămas rece, a tratat cu tact și calm problema și a mutat discuțiile cu racolatorul de pe o rețeaua de socializare de pe care a venit inițial invitația pe o alta.

Secretul acestei mutări l-a constat aceea că pe cea de-a doua rețea de socializare se putea vedea numărul de telefon al contului de pe care scrie Ovidiu Hosu.

Acesta din urmă a picat în plasa tatălui băiatului și mai mult i-a trimis acestuia fotografii.

Astfel, pentru a încerca să obțină o probă palpabilă cu chipul celui care încearcă să îi racoleze copilul pentru jocuri sexuale, părintele ingenios a dat curs unei cereri a lui Hosu, a trimis o poză discretă a fiului său pentru ca la schimb să primească poze cu interlocutorul. Ceea ce s-a și întâmplat.

Curiozități de racolator

Ulterior, spun sursele citate, l-a întrebat alte detalii privind dezvoltarea fiziologică, respectiv dacă a ajuns la maturitate sexuală, despre dimensiunile penisului, „reiterând propunerea de a întreține împreună sex oral și anal și cerându-i să își facă fotografii cu caracter sexual explicit – dezbrăcat, cu gura deschisă și limba scoasă”.

O zi mai târziu, la ore diferite, Ovidiu Hosu i-a trimis celui despre care credea că este minorul, două filmulețe în care apar minori care întrețin acte sexuale, cerându-i să le vizioneze și să îi scrie dacă l-au excitat.

Ca să se laude bărbatul a mai scris că deține opt sute de astfel de filmulețe și că îi este dor de cel despre care credea că este un minor naiv, pe punctul de a pica în plasă.

Abstinența forțată

Bărbatul a fost reținut de procurorii DIICOT în cursul zile de marți și dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Magistratul a admis cererea procurorilor și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News