Conform anchetatorilor, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă, a ieșit de pe șosea și a căzut cu mașina în albia pârâului din zonă.

În accident, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost rănit, însă a reușit să iasă singur din mașină și a cerut ajutor la 112. Inițial, acesta le-a declarat polițiștilor că era pasager în mașină, însă oamenii legii au stabilit că el se afla la volan. Cheile autoturismului au fost găsite asupra sa, iar mașina era înmatriculată pe numele său.

Primele verificări ale polițiștilor au stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Rozavlea, care conducea un autoturism pe DN18, a pierdut controlul direcției și într-o curbă la dreapta, autoturismul a părăsit partea carosabilă, ajungând în albia râului Săsar.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmărește-ne pe Google News