Bărbatul a fost amendat prima oară cu 10.000 de lei, după ce a fost depistat, alături de alte șapte persoane, într-un imobil din orașul Copșa Mică.

La câteva ore, același bărbat a fost descoperit de polițiști participând la o petrecere, alături de aceleași persoane, într-un alt imobil din Copșa Mică. Și de această dată, bărbatul a primit o amendă de 10.000 de lei.

„În noaptea de 13 spre 14 martie, în jurul orei 0.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au depistat într-un imobil de pe raza oraşului amintit 8 persoane care participau la o petrecere. Organizatorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Peste câteva ore, aceleaşi persoane au fost depistate într-un alt imobil, participând la o petrecere organizată de acelaşi bărbat. Acesta din urmă a fost sancţionat din nou cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalţi 7 participanţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei”, a anunţat Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, luni dimineaţa, la ora 8.00, erau spitalizate în judeţ, 291 de persoane cu COVID-19, dintre care 36 de adulţi în secţii ATI. 

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News