DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Un bărbat din satul Corbu, Vaslui, așteaptă televiziunile să-i filmeze caii uciși cu lovituri de cuțit: „Nu-i mut până nu vede toată lumea!”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

CharlieHarperIII   •   16.10.2024, 17:34

Au lasat aia sau ala 70 de amprente, bre. Nu stiu ce vrei sa zici prin a venit Politia si "a cercetat". Asta trebuie sa "cerceteze": sa ridice toate amprentele de pe capastru si orice ai folosit ca sa-i priponesti (ADN-ul nu se gaseste in amprente sau alte urme pe care le lasam cand atingem obiecte cu maninile).

Adyspa   •   16.10.2024, 15:46

Pedepsele daca al prinde sant prea nici.scapa cu o amenda sau cu puscarie cu suspendare

Senator2024   •   16.10.2024, 15:30

Mostre ADN de pe capastru sau funia cu care iai legat, amprente ... Sigur au pus mâna ca sai țină în timp ce ia lovit cu cuțitul sau cine știe ce...nu este o raritate, există politia animalelor care pt astfel de fapta risca pușcăria... Pe viitor instalează camere video și senzori care sa te anunțe când cineva îți calcă pe proprietate și ai scăpat de prieteni....

Libertador   •   16.10.2024, 14:39

Vasluiul era oricum fruntaș la omoruri, violențe și violuri. Iată că acolo mai sunt resurse și pt. alte infracțiuni! Subscriu la propunerea să se publice fotografia ucigașului de cai, după ce (dacă) va fi prins. Și în general ar trebui publicate fără nicio jenă fețele violatorilor, tâlharilor, hoților de buzunare, ale pedofililor și ale altor indivizi cu risc social crescut. Când ești neom nu-ți mai meriți drepturi sociale, cum ar fi protecția identității.

HOPAHPO   •   16.10.2024, 12:40

Violenta contra animalelor este acum un mijloc de razbunare contra unui vecin , a unei persoane care isi castiga painea muncind cu caruta la oamenii din sat . Am vazut si am auzit multe despre animale sfasiate de lupi , de ursi , dar de aici pana a omora niste cai e cale lunga . In alte tari se pedepseste moartea unor pisici sau caini cu multi ani de inchisoare si aici la noi omoram cai ca si cum omoram muste .Sa omori animalele unei persoane numai a te razbuna pe ea , este josnic si nu se poate ierta .Azi omori un cal maine omor un om fara nici o vina . Cred ca politia trebuie sa se implice mai mult in acest caz si sa se faca public chipul criminalului care nu a ezitat nici o clipa sa omoare caii .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close