Duminică dimineață, în jurul orei 07.30, polițiștii din Dolj au fost aalertați de o femeiee de 32 de ani, caree a reclamat că a fost atacată de un bărbat necunoscut la locul de muncă, un hotel din Craiova.

„La faţa locului, conform principiului cel mai apropiat poliţist de locul evenimentului, a intervenit imediat o patrulă din cadrul Biroului Rutier, bărbatul de 57 de ani, din municipiul Craiova fiind imobilizat şi încătuşat”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că atacatorul nu o cunoştea pe victimă, iar agresiunea a avut loc fără motiv.

Bărbatul este bolnav psihic şi a fost scos din spital, recent, pe semnătura surorii cale care a venit din Germania şi a cerut externarea fratelui, considerând că acesta nu reprezintă o problemă pentru societate. 

Acesta este al doilea caz înregistrat în ultimele patru zile când un pacient cu boli psihice, scos de sub supravegherea medicilor de către membri ai familiei, atacă alte persoane.

Joi, o tânără  de 18 ani care locuia într-o casă din comuna Scorţeni, judeţul Bacău, a fost ucisă de un bolnav psihic, sub privirile fraţilor ei gemeni, în vârstă de 9 ani.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, vecin cu victima, a mers la uşa acesteia, i-a cerut un foc, după care a lovit-o cu un cuţit în zona gâtului. Fata a murit la spital, la scurt timp. Atacatorul fusese externat de la psihiatrie pe semnătura bunicii, susţin cei care îl cunosc.

Urmărește-ne pe Google News