Dragoș Henter a stat 32 de luni în spatele gratiilor după ce și-a amenințat partenera de viață că-i va tăia fața pentru a semăna cu personajul Joker. Incidentul s-a petrecut într-un restaurant.

În plus, el a fost învinuit și că și-a hărțuit preț de patru ani soția. Fiind considerat un pericol public, bărbatul a fost deportat în România la data de 21 august, după ce și-a ispășit pedeapsa de 32 de luni.

Totuși, bărbatul a fost surprins, în cursul nopții de 7 septembrie, în orașul Dundee la volan. Oamenii legii l-au tras pe dreapta și au descoperit că se afla sub influența alcoolului. 

A plătit în jur de 10.000 de lire pentru a se întoarce la familie

Pe lângă această infracțiune, Dragoș Henter a încercat să-și ascundă identitatea, comunicându-le polițiștilor un nume fals. Verificările efectuate de autorități au scos la iveală că bărbatul revenise ilegal în Scoția.

După această faptă, Henter a fost condamnat la patru luni de închisoare. În plus, s-a prezentat vineri la Dundee Sheriff Court pentru a răspunde în fața acuzației privind încălcarea ordinului de deportare.

Conform unei surse familiarizate cu cazul, Henter a spus în fața oficialilor că a plătit în jur de 10.000 de lire pentru a reveni ilegal în Regatul Unit, dorind să se întoarcă la soția și copiii săi.

Instanța a fost informată că românul nu se află la primele abateri, fiind acuzat de agresiune, încălcări ale regimului penitenciar și posesie de arme albe.

Urmărește-ne pe Google News