“Restaurantul” în aer liber este programat să se deschidă pe 10 mai în Varmland și va găzdui un client pe zi, scrie Foxnews.

Linda Karlsson și fostul bucătar Rasmus Persson, creatorii conceptului “masă pentru unul”, vor trimite mâncarea către masă cu ajutorul unui coş legat la un scripete. Ideea le-a venit în timp ce se aflau în vizită la părinţii Lindei, unde erau nevoiţi să împartă mâncarea printr-o fereastră de bucătărie, pentru a menține distanțarea socială.

Meniul ineditului “restaurant”, care va fi deschis până pe 1 august, va cuprinde trei feluri de mâncare şi câteva cocktail-uri.

Modelul de plată ales de cei doi este “plăteşti cât vrei”.

“Cu toții ne confruntăm cu momente dificile și există oameni care și-au pierdut locul de muncă. Vă întâmpinăm pe toți, indiferent în ce situație financiară vă aflați. Vrem să încurajăm oamenii să se așeze și să petreacă timp de calitate cu ei înșiși”, a adăugat Karlsson.

Urmărește-ne pe Google News