Marele actor şi mărturisitor al ortodoxiei româneşti, Dan Puric, va susţine marţi, 20 mai, la Palatul Copiilor, spectacolul „Din suflet pentru Teodora – Suflet românesc”. Toate încasările rezultate din acest eveniment la care Trustul Ringier este onorat să se asocieze vor fi donate micuţei Teodora Nectaria Şerbănescu, diagnosticată cu nev congenital gigantic, aflată în SUA pentru două operaţii şi care are nevoie de ajutor financiar.
Despre Teodora, fetiţa de doar 5 luni, al cărei trup e „invadat” de un nev congenital gigantic, am scris în luna martie, în cadrul campaniei „Ajută copiii!” a Fundaţiei Ringier. Între timp, însoţită de mama ei, micuţa Teo a ajuns la Spitalul de Copii StLaurie din Chicago, SUA, unde a fost supusă deja primei intervenţii din lungul şir de operaţii necesare înlăturarării ravagiilor făcute de „aluniţa” gigantică. Dar costurile procedurilor medicale nu sunt mici, astfel încât familia Teodorei mai avea nevoie de aproape 20.000 de dolari pentru a putea plăti spitalizarea.
Un mare actor şi un mare suflet de om, Dan Puric, a decis să vină în ajutorul fetiţei. Astfel, el va susţine un spectacol intitulat „Din suflet pentru Teodora – Suflet românesc” ale cărui încasări vor fi donate în totalitate părinţilor micuţei. Evenimentul, sprijinit inclusiv de Trustul Ringier, va avea loc marţi, 20 mai, la Palatul Copiilor din Capitală, de la ora 19.00. Biletele, care costă între 80 – 100 de lei pot fi procurate prin www.myticket.ro, reţeaua magazinelor Diverta, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Sala Palatului sau direct de la Palatul Copiilor.  „Haideti ca dimpreună să salvăm un suflet şi, nu în ultimă instanţă o viaţă de copil, căci Teodora, căreia eu îi dedic acest spectacol, are 5 luni şi are nevoie de ajutorul nostrum”, este mesajul lui Dan Puric către toţi cei care, prin participarea la eveniment doresc s-o ajute pe Teodora în lupta ei cu boala.

Urmărește-ne pe Google News