În fiecare an, festivalul are loc într-un resort, iar biletul costă aproximativ 150 de dolari, potrivit informațiilor de pe siteul evenimentului. Cu toate acestea, nu toată lumea poate să participe. Doar cuplurile și femeile singure sunt binevenite la acest festival dedicat plăcerilor sexuale.

Cei care au participat au povestit și ce se întâmplă acolo. Se joacă volei în pielea goală, au loc lupte în … lubrifiant, precum și alt activități. În orice caz, aproape tot timpul participanții sunt complet dezbrăcați.

Sunt și camere unde aceștia pot să încerce tot felul de jocuri de natură sexuală, desigur, căci tot evenimentul este dedicat acestor plăceri. „Am urmărit un cuplu care se bicuia reciproc, iar apoi o femeie m-a rugat să o plesnesc”, a scris un participant la festival, pe Reddit.

O altă activitate cunoscută a festivalului Teddy Bare Picnic este… petrecerea în spumă. „Ia 500 de cupluri sexy, scoate hainele, adaugă mii de litri de spumă, cu un DJ incredibil, diminuează lumina și privește cum crește temperatura”, este descrierea acestei petreceri, pe site-ul evenimentului.

„Era o petrecere cu spumă care s-a transformat într-un petrecere în care toată lumea se pipăia. Nu am mai experimentat așa ceva”, a scris un alt utilizator al Reddit.

Festivalul nu este singurul eveniment la cadrul căruia plăcerile sexuale sunt puse pe primul loc. Recent, o firmă din Columbia a propus o vacanță care presupune … dezmăț fără limite.


Citește și: EXCLUSIV/ Monica Gabor a intrat în pauză vocală și lucrează la un… copil! Vorbește doar cu aprobarea lui Mr. Pink!


Urmărește-ne pe Google News