Fostul ministru USR al Justiției îl consideră pe Marcel Ciolacu principalul vinovat pentru că Diana Șoșoacă nu are dreptul să candideze la alegerile prezidențiale din acest an și îl acuză că s-ar fi folosit de CCR pentru a-l împinge pe George Simion în turul 2.

„Cea mai gravă formă de furt este furtul democrației unei țări. Prin ce a făcut aseară Ciolacu, folosind CCR pentru a denatura competiția democratică și a-l împinge pe Simion în turul 2, Ciolacu a devenit unul dintre cei mai periculoși și siniștri hoți ai acestei țări. Șoșoacă are un comportament execrabil, e rusofila asumată. Dar nu despre asta e vorba acum. Iar toți cei care spun că luptă pentru a păstra democrația trebuie să facă această diferență”, a spus Stelian Ion.

„PNL să o sprijine pe Elena Lasconi”

Stelian Ion este ferm convins că PSD poate fi scos din schemă doar dacă PNL va renunța la candidatura lui Nicolae Ciucă și o va sprijini pe Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale din 2024.

„Avem o singură șansă să scăpăm de comuniștii aceștia, hoți la drumul mare: PNL și Ciucă să arate că sunt într-adevăr în slujba țării, nu a hoțului de Ciolacu, și să o sprijine pe Lasconi pentru a câștiga președinția și a forma un guvern de dreapta. Nu e loc și nici vreme de orgolii. Dl Ciucă nu are nicio șansă să intre în turul 2, iar PNL știe asta. E o decizie grea, dar dacă PNL nu face asta, înseamnă că devine părtaș și la acest atac brutal asupra democrației. Nu mai puteți da vina pe Iohannis, aveți în față o alegere: gașca hoților lui Ciolacu sau o guvernare de dreapta”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News