Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Tragedia s-a petrecut în orășelul Albstadt-Lautlingen, din statul german Baden-Württemberg, duminică puțin după ora 12.30, când familia lui Sven G., un bărbat de 63 de ani, se adunase pentru masă.

Pasionat de vânătoare, bărbatul și-a luat una dintre arme și și-a împușcat soacra (84 de ani) și pe fiul său, politicianul FDP Felix Gminder, 24 de ani, care au murit pe loc. Apoi a tras în soția lui, Heike (59 de ani) și fiica Annalia (26 de ani), care încercau să fugă din casă. Ambele sunt grav rănite și viața tinerei e încă în pericol, au anunțat medicii.

Mai mulți locuitori au auzit împușcături pe Kleeweg, în idilicul Lautlingen și au chemat poliția. Vecinul Manfred P. (72 de ani) a declarat pentru Bild: „Am auzit cinci împușcături. Apoi s-au auzit țipete. Puțin mai târziu, a mai fost o lovitură…”.

Atacatorul s-a sinucis în casă, înainte de sosirea poliției, care a înconjurat imobilul cu zeci de agenți. Un elicopter le-a transportat la spital pe soția și fiica bărbatului, în stare gravă.

Nu există deocamdată indicii privind mobilul crimelor și încă se cercetează dacă arma folosită e una dintre cele deținute legal de bărbat, el fiind membru a unei asociații de vânători din munții Jura.

 

Fiul lui, Felix, era un cunoscut politician pe plan local și Asociația raională Zollernalb a FDP scrie pe site-ul său: „[…] plângem pierderea vicepreședintelui nostru de raion, președinte al districtului. Un tânăr liberal din Zollernalb-Sigmaringen și, mai presus de toate, un prieten adevărat. Un mare liberal și o persoană specială pe care am apreciat-o foarte mult și ne va lipsi incredibil. Suntem uniți de tristețea noastră profundă, inimile noastre sunt grele. Odihnește-te în pace, dragă Felix”.

Urmărește-ne pe Google News