Eylon Levy vorbea cu prezentatoarea Jayne Secker, dintr-o locație situată în apropierea Tel Avivului, când s-au auzit sirenele de raid aerian și a fost nevoit să părăsească studioul.

„Mă tem că suntem acum în mijlocul unei alerte aeriene care anunță sosirea unor rachete și trebuie să părăsesc studioul”, a spus el.

Înainte ca alerta să fie auzită, Levy vorbea despre obiectivul Israelului în Fâșia Gaza, spunând că este clar că țara sa „intenționează să distrugă Hamas”.

„Aceasta nu este o altă rundă de conflict, în care urmărim să descurajăm Hamas sau să afectăm Hamas. Acesta este un război pe care Israelul nu l-a dorit, nu l-a început și la care nu se aștepta”, a spus el.

„Când Israelul va câștiga acest război, intenționăm să creăm o realitate în Fâșia Gaza în care nicio organizație teroristă nu va mai avea capacitatea de a comite atrocități împotriva poporului nostru”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al guvernului israelian, înainte ca sirenele să răsune.

Foto: captură video Eylon Levy / Twitter.com

Urmărește LIVETEXT Israelul își evacuează locuitorii de la granița cu Libanul, în timp ce civilii din Gaza așteaptă deschiderea frontierei cu Egipt

Urmărește-ne pe Google News