Conflictul a avut loc în localitatea Brăiești și a pornit la un bar din localitate, unde suspectului i s-a refuzat o bere gratis. Cetățeanul italian, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a atacat cu un cuțit patru persoane, două dintre ele fiind rănite.

După atac, bărbatul a fugit cu mașina de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp de polițiști. El a provocat un accident, izbindu-se cu mașina de un cap de pod. Polițiștii care l-au reținut au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acesta a ieșit pozitiv și la testarea pentru substanțe psihoactive.

Martorii incidentului spun că italianul este căsătorit cu o româncă, iar în seara conflictului a mers la barul din sat pentru a cumpăra bere. Vânzătorul a refuzat să îi ofere o sticlă gratis, motiv pentru care italianul a atacat cu un cuțit mai multe persoane.

Două dintre victime, un consilier local de 50 de ani și fiul său de 36 de ani, au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi. 

Luni seara, agresorul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News