Tânărul de 31 de ani din regiunea Duisburg a ghicit cele cinci numere plus două numere euro și a obținut incredibilul câștig de 98.183.624,80 euro! A plătit 18,4 euro pe biletul său de loterie.

5, 14, 25, 26, 44 și numerele euro 8 și 10 au fost cele care l-au făcut milionar.

Zeal, compania-mamă a Lotto24, a anunțat că tânărul german a povestit cum a venit acasă după o zi normală la serviciu, a mâncat liniștit, a făcut ceva mișcare și s-a relaxat pe canapea, apoi a primit notificarea despre câștig pe e-mail.

El și-a descris apoi toate emoțiile. Și-a tot verificat contul de utilizator de pe platforma online a loteriei până la 3 noaptea, pentru că nu-i venea să creadă că a câștigat cu adevărat.

Apoi, după o noapte extrem de scurtă, s-a dus la muncă normal, aproape nedormit. Vrea în continuare să facă asta, pentru că își iubește meseria. Multimilionarul este mecanic și acum, cu o parte din banii câștigați, vrea să-și pună în practică mai multe proiecte personale.

În fiecare marți și vineri, la Helsinki, în Finlanda, sunt extrase cinci din 50 de numere câștigătoare posibile și două numere euro între 1 și 12. Fiecare extragere oferă câștigătorului cel puțin 10 milioane de euro premiu. Jackpotul maxim este de 120 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Google News