UPDATE, ora 20:56: „În această după-amiază, echipa pirotehnică s-a deplasat pe o plajă din Venus, acolo unde a fost găsit un booster de rachetă care a fost ridicat şi transportat în vederea depozitării”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea, relatează News.ro.

Știre inițială: Conform primelor informații, este vorba despre un obiect cilindric. La fața locului se află echipaje de jandarmi, care au evacuat zona, o șenilată, un echipaj pirotehnic, echipaje de poliție, precum și echipaje de la Serviciul de combatere a Terorismului. 

O mină antidesantare a eșuat pe țărm, la Grindul Chituc

Un obiect eşuat pe ţărm a fost descoperit, marți, 13 august, în zona Grindului Chituc, județul Constanța. Cel mai probabil ar fi vorba despre o mină antidesantare, de tipul YaRM, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

„Forţele Navale Române au activat o echipă de genişti de la Centrul 39 Scafandri pentru a interveni în zona Grindului Chituc, în urma primirii, în jurul orei 9.30, a unei sesizări din partea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, cu privire la un obiect suspect eşuat pe ţărm în această zonă”, a anunțat MApN.

Urmărește-ne pe Google News