DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Un ostaș în slujba țării. Cartea lui Nicolae Ciucă poate fi citită doar online, gratuit

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

HOPAHPO   •   11.09.2024, 11:16

Cata ipocrizie. Am ajuns sa platim minciunile si visurile neimplinite a unei persoane care daca eram pe vreamea lui Ceausescu nu era decat un locotenent amarat .Ajung generali"personalitati"care nu vorbesc cursiv si nu inteleg ca povestea este cu totul alceva de autobiografie .Dupa ani , poveste ti se pare adevarata, dar exista informatii sigure, ca acea poveste este doar visul unui nopti in desert. Costul platit pentru aceasta carte este enorm si nu corespunde realitatii .Vorbim de milioane de euro nu de lei .Statul roman nu trebuie sa accepte asemenea hotie cand noi suntem datori vanduti pana la a 7 generatie , dupa risipa si hotiile care le au facut aceasta guvernare. Romanii au fost si sunt foarte generosi , dar totul pana la un punct . Trebuie sa ne gandim la copiii si nepotii nostri care vor avea nevoie de o tara unde sa spuna ca sunt acasa .Dar in ritmul in care se vinde pamantul ,padurile si casele , Romania va ramane doar cu numele si restul va fi a strainilor. O zi buna

Graziela   •   10.09.2024, 12:35

O carte buna de...maculatura! "Ispravile" ostasesti ale lui N.Ciuca sunt cosmetizate cu sarg si nu-l recomanda, cu nimic, a fi lider/presedinte de tara. O marioneta!

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   10.09.2024, 01:12

Trist dacă asta e tot ce mai poate PNL-ul... Te apucă depresia de toamnă numai când îi vezi fața. Iar cel mai trist e când îți dai seama că ăsta e o alegere chiar bună față de Simion ori șoșoaca rusească.

Annon336   •   09.09.2024, 20:57

carte electorala... atat...

nasty1   •   09.09.2024, 16:38

Pentru jaful asta de carte (pe care n-a citit-o nici Ciuca, autorul trecut pe coperta) PNL a tocat deja 4 milioane de euro din banii nostri, bani publici. Iar lansarea oficiala a fost de-a dreptul "exploziva", la emisiunea despre haleala a lui Dinescu. :)))

sarivisionyahoo.com   •   09.09.2024, 16:23

Nici dacă ar fi ultima carte din lume n as citi aiureala aia Cu toate foncțiile lui,când dracu a avut vreme s o scrie?! Sau a fost ca la doctoratul lui....

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close