Pensionarul a agăţat-o pe Katerina Novakova, în vârstă de 29 de ani în oraşul Domazlice, aflat în apropierea graniţei cu Germania. Aventura s-a consumat într-o pădure retrasă de la marginea oraşului. Eggers făcut atac de cord la volan, în timp ce se întorcea spre Domazlice pentru a o lăsa pe prostituată.
Novakova a sunat la poliţie şi a anunţat că a avut loc un accident., apoi s-a făcut nevăzută. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au crezut că pensionarul a murit în urma accidentului.  Ei au găsit în maşină Viagra şi rujul prostituatei, iar autopsia a stabilit că Eggers a fost ucis de atacul de cord, provocat de ”efortul intens”.
Ulterior, anchetatorii au aflat că pensionarul venea destul de des în  Domazlice, oraş frecventat de germanii aflaţi în căutarea unor aventuri fierbinţi cu prostituatele locale. Aşa au ajuns la Katerina Novakova. Tânăra a declarat că pensionarul german venea săptămânal să se întâlnească cu ea.
”Am terminat treaba şi el mă ducea acasă când a înţepenit brusc, dat ochii peste cap şi căzut pe volan”, a declarat prostituata, pentru presa locală.
Katerina Novakova ar putea fi acum acuzată că a fugit de la locul accidentului şi nu a oferit Poliţiei informaţii importante, care puteau să lămurească mult mai repede ce s-a întâmplat.
Foto: Arhivă EPA

Urmărește-ne pe Google News