Arom Arunroj se afla în casă și spăla vasele când a simțit o mușcătură la picior. În scurt timp, femeia a realizat că era atacată de un șarpe. Ce a urmat după pare desprins din filmele de groază.

A prins șarpele de cap, dar situația s-a complicat pentru femeia de 64 de ani

Femeia s-a luptat din răsputeri cu reptila uriașă și a încercat să strige după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. Într-o încercare disperată de a scăpa, Arom a prins șarpele de cap. Mișcarea nu s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece pitonul a început să o strângă și mai tare.

Norocul femeii a fost o vecină care i-a auzit, în cele din urmă, strigătele disperate. Aceasta a sunat la echipajele de urgență, iar Anusorn Wongmali, ajuns la fața locului, a spart imediat ușa casei. Potrivit autorităților, reptila a fost găsită încolăcită în jurul femeii în propria ei casă.

„Probabil că fusese încolăcită de ceva vreme, pentru că pielea ei era palidă. A fost un piton mare”, a precizat polițistul care a salvat-o pe femeie. Arom Arunroj a scăpat cu viață datorită intervenției prompte a bărbatului.

După ce au eliberat-o din strânsoarea șarpelui, medicii au decis să o transporte de urgență pe femeie la spital pentru a-i trata rănile provocate de mușcături. Deși mușcăturile pitonilor nu sunt considerate letale, specialiștii avertizează că acestea pot duce la infecții grave.

„De regulă, aceste reptile își ucid prăzile înfășurându-se în jurul lor, după care le înghit”, explică experții. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul localnicilor, iar autoritățile reamintesc importanța măsurilor de precauție în zonele în care trăiesc astfel de animale periculoase.

Urmărește-ne pe Google News