Vlad Buzățoiu, un polițist din Câmpina, a ajutat la prinderea a doi hoți din București, deși era în timpul liber! Cei doi infractori furaseră 900 de lei de la un bătrân în zona Apărătorii Patriei.

Paguba a fost recuperată

Cornel Dincă, judiciarist la Secția 26 din Capitală, și Vlad Buzățoiu au reușit să-i prindă pe cei doi hoți și să-i rețină până la sosirea echipajelor de poliție.

“#PolitiștiÎnAcțiune
Azi, în jurul orelor 17, în zona Apărătorii Patriei din București, colegul nostru Dincă Cornel, judiciarist din cadrul Secției 26, a reușit prinderea a doi hoți, care au sustras de la un bătrân suma de 900 de lei, cu câteva minute înainte…

Acesta a fost sprijinit de colegul nostru Vlad Buzățoiu, aflat în timpul liber, iar cei doi hoți au fost reținuți până la sosirea echipajelor de poliție… Suma de 900 de lei a fost recuperată, fiind găsită într-un tomberon, iar autorii au fost conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor… Felicitări colegilor noștri pentru implicarea de care au dat dovadă„, a postat un polițist în Grupul Polițiștilor Români de pe Facebook.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Urmărește-ne pe Google News