Cel care a surprins imaginile este un cititor al publicației citate. Persoana în cauză a trimis materialul video sursei citate joi, 10 octombrie.

Polițistul și jandarmul în cauză dormeau în mașina de Poliție, pe o stradă din Focșani. Videoclipul a fost filmat în cursul nopții de miercuri, 9 octombrie, spre joi, 10 octombrie, în jurul orei 2.30.

„Ia uite aici cum se doarme!”

„Uitaţi aici, banii noştri publici! Ia uitaţi. Domnii agenţi dorm! Să-i deranjăm, să nu-i deranjăm? Ia să vedem noi. Dar hai totuşi să-i… Să zic aşa, să-i deranjăm! Ia să vedem. Ia uite! Ia uite aici cum se doarme! Ia uitaţi, cam asta cred că-i suficient. Să-i lăsăm să doarmă în continuare. Pentru că ar fi păcat să-i trezim. Ia uitaţi! Să-i luăm aşa, după toate părţile. Ia uitaţi! Că doar noi de aia plătim bani. Să dormi! Ia uitaţi! Somnul cel de voie, de veci. Precum doriţi! Ia uitaţi! Motorul pornit! Frumos!”, spune cititorul în cauză.

După ce sursa citată a publicat imaginile, IPJ Vrancea a anunțat că face verificări în acest caz, iar „în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri legale”.

„Orice acţiune întreprinsă de poliţişti este supusă normelor legale, iar fiecare caz este evaluat în mod obiectiv şi imparţial. În cazul de faţă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern cu privire la modul de desfăşurare a atribuţiilor de serviciu de către poliţistul în cauză, iar în funcţie de rezultate vor fi dispuse măsuri legale.  Înţelegem aspectul sensibil al subiectului şi ne reafirmăm angajamentul faţă de protejarea comunităţii şi respectarea atribuţiilor de serviciu şi încurajăm toate persoanele care sesizează astfel de fapte să informeze autorităţile competente”, a comunicat instituția.

În plus, IPJ Vrancea a menționat că „îşi ia în serios rolul şi obiectivele asumate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi nu va tolera niciodată astfel de abateri”.

Urmărește-ne pe Google News