Un pui de carne crescut în 30 de zile e echivalentul unui bebeluș care a ajuns la 300 kg la două luni. Viața puilor broiler, într-o campanie Free cu Dragoș Pătraru
Aceste lucruri nu se intampla numai in fermele din ROMANIA , ci in toate fermele din lume ba poate chiar mai rau ,dovada ca noua ne vin in tara pui importati cu salmonella!!.
Articol stingist/green cu pasarici la mansarda susținătorilor idioțeniilor verzi, mincatori de gindaci. Dar sunt sperante, lumea se trezește și începe să ii pună cu botul pe labe pe toți acești lunatici.
Articolul este o manipulare clară și sunt dezamăgit de lipsa de profesionalism a presei din ziua de azi. Dorința de “senzațional” încalcă orice limită.
-în România este interzisă sacrificarea puilor înainte de 35 zile
- densitatea puilor în hală a scăzut de la 18 capete/mp acum 10 ani la maxim de 14-15 pui/mp
- antibioticele se folosesc doar în caz de necesitate și destul de rar ( a devenit prea scumpă folosirea lor)
Cred ca articolul este de fapt o reclama ascunsă la altceva.
Costica2023 • 07.12.2023, 15:54
o discrepanța alarmantă între ritmurile naturale de dezvoltare i practicile intensive din industria alimentară
mariussorin75 • 06.12.2023, 12:22
incredibil, ce am ajuns sa mancam... :(
durban22 • 06.12.2023, 08:34
Aceste lucruri nu se intampla numai in fermele din ROMANIA , ci in toate fermele din lume ba poate chiar mai rau ,dovada ca noua ne vin in tara pui importati cu salmonella!!.
Luizamatza • 06.12.2023, 07:29
Si mai ne intrebam de ce ne ingrasam si ne imbolnavim.
Iulix10 • 06.12.2023, 06:19
Ce comparatie au putut sa faca. Asta ca sa sa deschizi bine ochii si sa-ti dai seama de ceva incredibil.
Selatin • 06.12.2023, 03:36
Articol stingist/green cu pasarici la mansarda susținătorilor idioțeniilor verzi, mincatori de gindaci. Dar sunt sperante, lumea se trezește și începe să ii pună cu botul pe labe pe toți acești lunatici.
Bodas • 05.12.2023, 22:54
Suntem pregătiți pentru a accepta mai ușor varianta cu faina de insecte
Bodas • 05.12.2023, 22:32
Articolul este o manipulare clară și sunt dezamăgit de lipsa de profesionalism a presei din ziua de azi. Dorința de “senzațional” încalcă orice limită. -în România este interzisă sacrificarea puilor înainte de 35 zile - densitatea puilor în hală a scăzut de la 18 capete/mp acum 10 ani la maxim de 14-15 pui/mp - antibioticele se folosesc doar în caz de necesitate și destul de rar ( a devenit prea scumpă folosirea lor) Cred ca articolul este de fapt o reclama ascunsă la altceva.
Bazilus • 05.12.2023, 20:29
Un articol care personal ma sperie.
nicoleta1 • 05.12.2023, 18:10
Patronii fermelor de pui nu se gindesc la sanatatea oamenilor ,ci se gindesc cum sa faca profituri mari cit mai repede.
1 2 ›
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.