Accidentul a avut loc pe 2 iunie, pe Calea Floreasca din sectorul 1, în dreptul unui complex comercial.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a lovit cu mașina o femeie de 30 de ani, pe o trecere pentru pietoni, şi a încercat să o împiedice să anunţe autoritățile.

„În fapt, la data de 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizati prin intermediul dispeceratului cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unități medicale s-a prezentat victima unui accident rutier produs în data de 2 iunie a.c., pe o arteră de circulație din sectorul 1.

În urma investigațiilor s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autovehicul pe Calea Floreasca, iar în dreptul unui complex comercial a surprins și accidentat o persoană de sex feminin, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a transmis Brigada Rutieră.

După accident, șoferul s-a oprit inițial la fața locului, iar în timp ce victima a apelat 112, acesta i-a închis apelul, apoi a fugit de la fața locului.

„În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, care în data de 4 iunie a.c. s-a prezentat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au mai transmis polițiștii.

Bărbatul a fost identificat și depistat de polițiști, care l-au reținut, pe 19 iunie, pentru 24 de ore pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Joi, 20 iunie, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit poliției, bărbatul în cauză este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni, atât la regimul circulației rutiere, cât și de altă natură.

Urmărește-ne pe Google News