„Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe”, spune Valentin Șoneriu, director general CarmOlimp, compania care deține restaurantul „Sub Tâmpa”, unde poate fi comandat burgerul de urs.
Anul trecut, de exemplu, din 5 urși disponibili, 4 au fost cumpărați de CarmOlimp.
Valentin Șoneriu crede că preparatul „poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol”.
Cei care doresc să experimenteze gusturi noi trebuie să scoată din buzunar 200 de lei pentru un burger de urs. Alături de preparatul inedit, clienții primesc o bere cadou.
Pe lista de preparate se mai regăsesc burtă crocantă de vită la 35 de lei porția și budincă de cozonac la 29 de lei.
„Sub Tâmpa este restaurantul neotradițional al grupului CarmOlimp, situat chiar la poalele Tâmpei, în Brașov. Restaurantul beneficiază de priveliște superbă și preparate pentru care merită să străbați munții”, arată reprezentanții companiei.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro