Darius a fost găsit inert, sâmbătă seara, cu puțin înainte de ora 20:00. El a fost dus la spital, unde, în dimineața zilei de duminică, a murit, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din South Yorkshire.

Doi băieți de 17 ani și o fată de 15 ani au fost arestați în urma incidentului, sub suspiciunea de infracțiuni legate de droguri. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Facem apel pentru informații în urma morții unui adolescent în Doncaster. Suntem conștienți că au existat speculații pe rețelele de socializare cu privire la circumstanțele din jurul acestui incident și îndemnăm oamenii să fie atenți la investigația noastră și să nu speculeze detaliile acestui incident”.

O strângere de fonduri a fost inițiată în Sprotbrough pentru familia adolescentului român, care e originară din Ardud, județul Satu Mare. Un purtător de cuvânt al AN Highfields Premier Express & Post Office a spus: „Luat mult prea devreme, la vârsta de doar 15 ani, un băiat atât de politicos și fericit din sat. Fiecare mic ajutor contează în acest moment trist. Am permisiunea părinților lui să fac asta. Cu toții ne gândim la fiecare dintre prietenii lui și la toți cei care l-au cunoscut”.

Darius Popan era cadet la Humberside & South Yorkshire Army Cadet Force, organizație care a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

Martorii oculari au raportat o prezență uriașă a serviciilor de urgență la Trans Pennine Trail sâmbătă seara, cu poliție și paramedici prezenți acolo pe tot parcursul serii.

Urmărește-ne pe Google News