DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Ştiri Acasa | Ştiri

Un rus întors din război a înjunghiat mortal un fotomodel, după ce femeia l-a făcut „prost”. Tânărul fusese grațiat pentru crimă

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Inss   •   04.09.2024, 08:12

teleleu_ionel, esti facil de recunoscut dupa stilul inconfundabil al comentariilor tale. Postezi in mai multe publicatii, sub pseudonime diferite, comentarii, pline de critici la adresa unor romani care critica conflictul din Ucraina, pentru ca s-au saturat sa plateasca pentru un razboi intretinut de orgoliile a doi sefi de stat dezaxati. Comentarii pline de admiratie si laude la adresa "vitejilor" ucrainieni, si dar in acelasi timp pline de ura la adresa rusilor "invadatori". Ne-am saturat sa intalnim permanent pe site-uri, comentariile tale pline de venin. Esti foarte suspect !!! Dupa toate indiciile esti un refugiat ucrainian. Nu stim ce cauti in Romania? De ce nu esti pe front sa-ti aperi "patria mama", viteazule !!! Te rog scuteste-ne de "prezenta" ta emetica !!! P.S. Daca tot iubesti Ucraina "mama" du-te domnule si te inroleaza in armata "vitejilor" si omoara cati rusi vrei !!!

Realist2023   •   03.09.2024, 20:54

Daca criminalii rusi au "asigurare de front" , normal ca isi permit sa omoare pe oricine se incrunta spre ei ...

teleleu_ionel   •   03.09.2024, 20:17

Si pe astia, trollii prorusi care bantuie pe aici, ar vrea sa-i faca jupani prin Romania. Sa taie cu cutitul romance, sa-si bata joc de noi cum au facut dupa al doilea razboi.

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   03.09.2024, 19:29

Hai, mai vreo câţiva, la zece omorâţi primeşte titlul de Erou al Federaţiei Ruse.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close