Totul s-a întâmplat după ce cuplul tocmai se întorsese de la cină, unde fiecare dintre ei băuse câte trei cocktailuri. Atunci Boileau a observat produsele de curăţare pe care le comandase recent, iar tânăra l-a întrebat în legătură cu felul în care obișnuiește să curețe armele.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că iubita sa îi ceruse să-i arate cum curăță pușca și o armă de calibru 9 milimetri, notează Fox13. Apoi, cei doi au îndreptat apoi armele unul spre celălalt.

El a spus că a manevrat pușca fără muniție, iar, „la a doua încercare” de a face același lucru, el „uitase că a pus încărcătorul în pușcă” și că a tras în direcția iubitei sale, ucigând-o, se precizează în raportul de arestare.

Boileau a sunat apoi la 911 pentru a anunțat că „și-a împușcat din greșeală iubita” acasă, a mai menționat poliția.

Polițiștii din Ocala au găsit-o pe Polina împușcată în cap, decedată și cu pistolul pe picioare și cu pușca în apropiere.

Bărbatul a fost arestat și acuzat de omor din culpă. Potrivit poliției, în urma unei percheziții în locuința sa s-au găsit dovezi fizice care au confirmat relatarea lui despre incident.

Biroul șerifului a precizat că pușca folosită în incidentul fatal nu era arma sa de foc de la serviciu.

„Zeci de mii de ofițeri de aplicare a legii își fac treaba laudabil în fiecare zi. Dar, din păcate, acțiunile tragice ale unuia sunt simțite în toată comunitatea forțelor de ordine”, a declarat șeriful din comitatul Marion.

Fotografie cu caracter ilustrativ: 123rf.com

Urmărește-ne pe Google News