UPDATE ora 20.26: Șoferul autoturismului a fost identificat şi sancţionat cu amenda contravenţională în valoare de 10.000 lei, „conform prevederilor O.U.G. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă”, a transmis IPJ Constanţa.

***

Știrea inițială: Imagini cu maşina împotmolită în nisip, chiar la malul mării, au fost surpinse de un martor și publicate pe reţelele de socializare.

„Ăsta, da, şmecher. Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dă-i dacă nu ţi-a plăcut munca!”, spune un bărbat, pe înregistrare.

În urma imaginilor apărute pe rețelele sociale, IPJ Constanța a emis duminică un comunicat, în care anunță că încearcă să identifice şoferul.

„Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa, într-un comunicat citat de News.ro.

Urmărește-ne pe Google News