Accidentul a avut loc la coborârea de pe autostradă de la ieşirea din Arad, către DN 7, pe sensul de circulaţie către Nădlac.

La locul accidentului au intervenit echipaje ISU care l-au descarcerat pe șoferul mașinii, rămas captiv între fiarele autoturismului, și l-au predat echipajului SMURD. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Conform Arad Online, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul de TIR care a ratat virajul spre Nădlac. Bărbatul a oprit şi a dat cu spatele pentru a se reînscrie pe benzile de circulaţie care merg spre frontieră.

„La data de 26 august, în jurul orei 12:50, un cetățean turc, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu rutier, a efectuat o manevră de mers înapoi, pe autostrada A11, în zona nodului rutier dintre A1 cu A11. În timpul efectuării manevrei, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Caraș-Severin, a intrat în coliziune cu ansamblul rutier. În urma impactului, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, neputând fi testat la fața cu aparatele din dotare. Șoferul ansamblului a avut rezultat negativ, în urma testărilor. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier”, a anunțat IPJ Arad într-un comunicat de presă.

FOTO: Facebook/DRDP Timișoara

Urmărește-ne pe Google News