Un incident neobișnuit a avut loc pe A45, lângă Hagen, landul german Renania de Nord – Westfalia. Pe 20 septembrie 2024, la ora 21.08, a fost „fulgerată” o mașină cu un șofer care purta costumul lui „Cookie Monster”, un personaj din Muppets Show și Sesame Street.

Nu este clar dacă persoana mascată a călătorit în mod deliberat cu viteză pentru a obține ca trofeu fotografia amuzantă.

Poliția germană a atras atenția că o astfel de deghizare „restrânge semnificativ câmpul vizual și crește astfel riscul de accidente grave”. „Distracția se poate transforma rapid în tragedie. Nu ajută pe rudele cuiva care a fost ucis dacă făptuitorul regretă în lacrimi distracția cu mască în instanță”, a avertizat poliția din Dortmund.

Nu e amuzant să treci cu vederea restricția de viteză. Nu e amuzant să provoci un accident rutier. Nu este amuzant să rănești sau să ucizi grav o persoană. Chiar dacă accidentul nu a avut loc, fotografia este reală Ar fi mult mai bine dacă șoferul s-ar gândi și ar avea respect pentru viața în traficul rutier.

Șoferul din fotografie, un bărbat de 57 de ani din Hagen, a fost depistat după numărul de înmatriculare și amendat cu 40 de euro pentru depășirea vitezei legale de 80 km/ h cu 11 km/ h.

Urmărește-ne pe Google News