Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis că incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 27 octombrie, în jurul orei 5.50, pe strada Petru Rareş, una dintre arterele principale ale municipiului Arad.

Proprietarii din zona respectivă au auzit zgomotul produs de impactul dintre cele două autovehicule și au ieșit în stradă, pentru a vedea ce s-a întâmplat.

„Șoferul abia vorbea, nu știa ce se întâmplă și imediat am anunțat poliția”, a spus un martor la cele întâmplate.

Atunci când au sosit polițiștii din cadrul Biroului Rutier Arad, au avut parte de o surpriză mare. Atunci când i-au dat șoferului să sufle în alcooltest, acesta a indicat o alcoolemie de 1,36% alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Arad, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea un autoturism. Testarea acestuia cu aparatele din dotare a indicat o îmbibaţie alcoolică de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal. De asemenea, urmează ca aceștia să stabilească circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmărește-ne pe Google News