Poliția Bihor a tras primele concluzii în cazul accidentului mortal de duminică, în care un orădean și-a pierdut viața. Apelul cu privire la producerea evenimentului a fost făcut la 112, la ora 11.32. Se pare că motociclistul a pierdut controlul pentru că nu a adaptat viteza într-o curbă, acesta a nimerit într-un cap de pod și a fost proiectat peste acesta și aruncat circa 5 metri.  

„Din cercetările efectuate la fața locului, de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, s-a constatat că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă pe DN76, pe direcția Oradea – Beiuș, la intrarea în localitatea Brătești, județul Bihor, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, după ce ar fi terminat de efectuat o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar apoi ar fi intrat în coliziune frontală cu un cap de pod, fiind proiectat peste acesta, la o distanță de aproximativ 5 metri, în afara carosabilului”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța. 

Bărbatul a suferit răni foarte grave. Acestea i-au provocat decesul pe loc. Victima ieșise la o tură cu motorul alături de mai mulți prieteni. Aceștia circulau în coloană, la momentul producerii tragediei. Prietenii săi nu își explică modul în care tragedia a avut loc, având în vedere experiența în conducere a bărbatului, care era și șofer de TIR.  

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub coordonarea unui procuror.  

Urmărește-ne pe Google News