Acesta, aparent fără niciun motiv, a scos pistolul și a început să îl fluture deasupra mulțimii adunate în Piața Operei. Imediat, forțele de securitate l-au prins și l-au imobilizat, apoi l-au dus la Secția 1 pentru audieri. Însă, după ce a răspuns întrebărilor polițiștilor, tânărul a fost lăsat să plece, informează opiniatimisoarei.ro.

La audieri, bărbatul le-a spus polițiștilor că umblă cu pistolul la el pentru a se apăra, în caz de nevoie. Însă nu a putut explică de ce a scos armă în mulțime, în condițiile în care nu a fost implicat în vreun scandal.

„Pe numele tânărului de 25 de ani a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Timiș, Aurora Voicila, pentru sursa citată.

Pistolul fluturat de tânărul de 25 de ani, la Zilele Timișoarei

În urmă verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu băuse și nici nu consumase droguri, astfel că gestul lui este unul de neînțeles.

Acum, polițiștii așteaptă rezultatele oficiale ale expertizei pistolului, dar din primele cercetări de la fața locului a rezultat faptul că era vorba despre un pistol cu bile, scrie banatulmeu.ro.

Tot anul acesta, dar în luna aprilie, un cetățean sârb a tras cu pistolul la Timișoara, în fața unui club, într-o altercație cu mai mulți bodyguarzi. Bărbatul se plimba liniștit pe o stradă din oraș, când a fost prins.


Un bărbat din Vaslui a primit 3.000 de lei amendă pentru că s-a certat cu medicul de familie. N-a vrut să-i dea rețetă compensată

Urmărește-ne pe Google News