UPDATE 9 martie. Într-un comunicat transmis ziarului de MagnumBet, semnat de administratorul Alexandru Olea, compania susține că „existâ extrem de multe argumente în favoarea variantei că administratorul unei firme concurente din oraşul Amara este autorul indirect al infracțiunii. Nu ne-a mirat acest lucru, întrucât unul din partenerii din asocierea concurentă este cunoscut pentru
implicarea în activități infracționale, din care unele specifice evaziunii fiscale şi spălării banilor”.

Potrivit MagnumBet, prejudiciul înregistrat în sala de jocuri de noroc se ridică la 735 000 de lei.


Știrea inițială: În imagini se vede cum individul lovește mai multe aparate și apoi sparge plasmele aflate în sala de jocuri de noroc.

Pe filmare se aude se mai multe ori: „«Broască», stai, mă, cuminte, termină cu astea!”.

Un slot-machine de modelul celor distruse costă între 5.000 și 7.000 de euro, potrivit surselor de pe piața de profil.

Potrivit IPJ Ialomița, incidentul a avut loc pe 2 martie, în jurul orei 16.00. Poliția din orașul Amara a fost sesizată prin apel 112 de casiera sălii.

Bărbatul era nervos după ce a pierdut o sumă mare de bani.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că un bărbat aflat în stare de ebrietate, în vârstă de 28 de ani, din Amara, ar fi distrus 5 aparate electronice de joc și 8 televizoare LCD”, a transmis poliția.

În urma cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a decis că individul va fi cercetat în stare de libertate.

Libertatea a cerut un punct de vedere de la MagnumBet, însă compania nu a răspuns până la ora redactării acestei știri.

Potrivit paginii oficiale a companiei, MagnumBet are capital 100% românesc și este „cel mai important brand de săli de jocuri din regiunea Dobrogei, cu cel mai mare număr de săli de jocuri din zonă”.

„Suntem una din puținele companii de profil care a căutat să ofere în sălile de jocuri o atmosferă de entertainment pentru români… În zona de pariuri sportive, se regăsesc monitoarele HD pentru vizionarea meciurilor live, într-un spațiu elegant cu acces la un bar, pentru o atmosferă plăcută”, mai scrie siteul MagnumBet.

Urmărește-ne pe Google News