Accidentul s-a produs în localitatea Băcia, județul Hunedoara. Șoferul mașinii, în vârstă de 17 ani, a murit. 21 de persoane au fost transportate la spitalele din zona, în urma coliziunii.

„O persoană a murit şi alte 8 au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă, în localitatea Băcia, pe DN 66. Impactul s-a produs între un autoturism şi un microbuz. Persoana decedată era şoferul autoturismului”, a transmis ISU Hunedoara.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Planul roșu de intervenție a fost activat, poliția a deschis o anchetă

Planul roşu de intervenţie a fost activat la ora 23.48. ISU Hunedoara a fost prezentă la fața locului cu două autospeciale de intervenţie, o autospecială de transport victime multiple, patru ambulanţe SMURD, șase ambulanţe SAJ, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

„În urma evenimentului rutier au rezultat următoarele: 21 victime, astfel: 1 cod roşu, 8 cod verde şi 12 cod galben, transportate la UPU SMURD astfel: – 7 UPU Deva, – 6 UPU Hunedoara, – 8 UPU Orăştie. Totodată a rezultat şi decesul conducătorului autoturismului, minor de 17 ani”, a transmis ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News