UPDATE ora 14.50: Tânărul a fost găsit de scafandri înecat în propria mașină.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața. Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care acesta obișnuia să circule”, a transmis Poliția Constanța.


Știrea inițială: Un tânăr din localitatea Limanu, județul Constanța, a fost dat dispărut pe 27 octombrie și este de negăsit. El a fost văzut ultima dată în Mangalia, iar Poliția îl caută de mai bine de 24 de ore, a relatat luni, 28 octombrie, Replica Online.

Ionuț a fost văzut ultima oară în Mangalia, la volanul unei mașini Mercedes și familia este disperată, mai ales că tânărul a lăsat și un mesaj de adio.

În noaptea de 26 spre 27 octombrie, la ora 1.36, el a postat pe Facebook mesajul „V-am iubit și v-am respectat, cât și cum am știut. Să mă iertați”, apoi a dispărut brusc, în condiții necunoscute.

Familia sa a anunțat Poliția imediat după ce nu a mai putut lua legătura cu el, iar polițiștii au fost alertați, fiind demarate căutările.

Toate persoanele care ar putea avea informații au fost rugate să ofere detalii autorităților. În prezent, echipele de căutare iau în calcul diverse piste, iar orice informație suplimentară ar putea fi decisivă în localizarea acestuia.

Tânărul este angajat la societatea Polox Limanu, iar în trecut a lucrat la Romstal Mangalia.

Urmărește-ne pe Google News