Polițiștii din Cocorăștii Colț au început ancheta după ce au fost sesizați că în extravilanul localității Brazi este o mașină în flăcări.

Oamenii legii au extins cercetările sub suspiciunea că incendiul, care a fost lichidat de pompieri, ar fi fost provocat intenționat.

„Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcănești. Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu șoferul unui autoturism, pe raza județul Ilfov, și în urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager”, a transmis IPJ Prahova.

Ulterior, tânărul ar fi luat mașina și a condus până în localitatea Brazi, unde i-ar fi dat foc.

Cadavrul conducătorului auto, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit surselor din poliției, șoferul Uber ar fi fost înjunghiat de nu mai puțin de 22 de ori.

Suspectul de 21 de ani se află în custodia poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov.

La sfârșitul lunii septembrie, un om fără adăpost a fost ucis, apoi cadavrul i-a fost plimbat prin București într-un cărucior pentru cumpărături.

Un profesor din Vâlcea, dispărut acum patru ani, a fost declarat mort de magistrați, fără ca el să fie găsit, iar anchetatorii cred că au de-a face cu un nou „caz Elodia”. Soția și fiul cel mare sunt suspecți de crimă.

Urmărește-ne pe Google News