UPDATE 15.33 Cel puțin doi oameni au murit în urma accidentului feroviar, iar numărul răniților este de până la 100, potrivit News.ro.

O înregistrare video neverificată care circulă pe Telegram arată cel puţin patru vagoane deraiate, unele răsucite, cu oameni ieşind din unul răsturnat pe o parte lângă şine.

Mash a publicat o înregistrare video care arată rămăşiţele lovite ale cabinei unui camion Kamaz lângă trenul deraiat.

***

Știrea inițială. Luni, pe linia ferată Gremiachaia – Kotelnikovo din regiunea rusă Volgograd, șoferul unui camion KAMAZ a intrat pe o trecere de cale ferată și s-a ciocnit cu trenul de pasageri nr. 491 Kazan – Adler.

Căile Ferate Ruse au anunțat că șoferul camionului a intrat pe șine, chiar dacă „o alarmă care funcționează corect anunța un tren în apropiere”. Canalul de Telegram Mash scrie că șoferul, conform datelor preliminare, nu a observat trenul din cauza copacilor.

TASS, citând Ministerul Regional al Sănătății, scrie că cinci persoane au fost internate în stare „satisfăcătoare”. Potrivit unei surse Interfax din serviciile de urgență, în total, aproximativ 100 de călători din tren au avut nevoie de asistență medicală.

Ministerul Afacerilor Interne a mai comunicat că șoferul camionului a fost internat și el în stare gravă, scrie Interfax.

 

Circulația trenurilor pe tronson a fost suspendată. Ministerul Situațiilor de Urgență a raportat că în eliminarea consecințelor accidentului sunt implicate peste 320 de persoane și 100 de echipamente.

În total, 812 de persoane călătoreau cu trenul.

Urmărește-ne pe Google News