DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Un urs a atacat o maşină și mușcat geamul unei portiere, pe Transfăgărăşan. Ministrul mediului anunță noi măsuri pe traseul frecventat de turiști

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

MistyDo49   •   31.08.2024, 08:05

Se pare că inițial din mașina jurnalistului s-a aruncat mâncare. La un post TV s-a văzut o secvență cum se aruncă mâncare din mașină. Pare clar că jurnalistul a stat intenționat la marginea drumului și a vrut ceva senzațional , să apară pe sticlă și pe social media. Un fel de toreador! Nu este un exemplu bun.

Preteduda   •   30.08.2024, 18:38

Pana nu vad video nu cred nimic. În momentul în care ursulețul sta în picioare lângă oglinda mașinii și tu stai cu geamul deschis... Ai o problema. Pune filmulețul sa ne convingem.

milli   •   30.08.2024, 17:23

Ca de obicei statul doar mananca terci si nu face nimic. Vom instala camere sa vedem cum il mananca ursul pe turistul tantalau. Sunt mai multi ursi pe drum decat politisti. Se tot lauda ca vor amenda, ca vor speria ursii. Pai de ce nu trimiteti politia sa ii amendeze pe oamenii care interactioneaza cu animalele si jandarimii sa sperie putin ursii.

AndreyRlz   •   30.08.2024, 16:04

Mda jurnalistul cu S class care a vrut sa facă poze cu blițul la ursuleți cu geamurile deschise.... Logic ca dacă era mama ursului prin preajma a simțit ca sunt amenințați ursuleții, nu putem știi ce e în mintea unui urs, poate a crezut ca în loc de telefon are o arma ceva și na, a avut noroc jurnalistul ca a scăpat cu viata, acuma e bun de plătit reparațiile mașinii

Valentinz   •   30.08.2024, 15:11

Camere video, amenzi de câteva mii de euro pentru fiecare care nu respectă regulile, iar banii să fie folosiți pentru a hrani și a atrage acești urși departe de drum. Simplu și eficient.

nasty1   •   30.08.2024, 14:37

Legea uciderii celor aproape 1000 de ursi in 2 ani, data de PSD, PNL si UDMR recent e de fapt o legalizare a vanatorii la trofee de urs, aducatoare de milioane de euro de la ucigasii cu bani si pusca cu luneta. E o vanatoare la ursii mari, dominanti, din mijlocul padurii. Ursii mici, "cersetori", nu intereseaza pe vanatori, asa ca raman sa terorizeze la marginea soselei sau in apropierea localitatilor. Asa ca problema ramane, iar niste mafioti se vor imbogati de pe urma uciderii ursilor mari.

hurricane   •   30.08.2024, 13:08

o sa puna camerile ca parapetii de protectie de la metrou

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close