DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Un vehicul umanitar al ONU, lovit de tiruri israeliene în Gaza. Oamenii de la bord au fost salvați de blindaj

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

PentruPace   •   29.08.2024, 15:25

Numai ***-isti politici pe aici ***, si de neuronul ramas in tartacuta.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

croco601   •   29.08.2024, 10:17

IDF: -Da, noi am fost, dar i-am anunțat în prealabil...

Mirciulica   •   29.08.2024, 10:17

Nu putem discuta și comenta decât pe baza informațiilor din presa. Ziare, tv, radio. Dar impresia generala de holocaust in Gaza nu poate fi răsturnată. E dificil de înțeles cum e sa "te aperi" pe teritoriul străin, atacând civili, organizații de binefacere/umanitare, spitale. Dar interesele economice ( in special masivele resurse naturale ), te împing de la spate la măsuri exagerate, sub pretexte jenant de necredibile. Israelienii au uitat probabil prin ce au trecut in urma cu 80-100 de ani. Sau dimpotrivă. Și acum vor sa arate că și ei pot.

User1032   •   29.08.2024, 09:28

Cea mai morală armată din lume a scris Telegraf despre armată israeliană mai devreme anul ăsta. Ăștia sunt. Omoară pe oricine pot pentru că scopul lor nu este și nu a fost eliminarea Hamas pentru că asta ar fi implicat o luptă asimetrică cu un inamic și competență minimală, orice insurgență care implica lupte de gherilă, tunele, familiaritate cu terenul vast diferită a unei părți față de alta. Scopul este epurare etnică și demoralizare că nimănui nu îi pasă că victimele sunt copii și femei. Dar într-o luptă de eliberare națională nu poți demoraliza oameni așa, când oamenii sunt puși la zid vor lupta. Israelul nu se va opri de unul singur daca nu îi iau Statele Unite armele, proiectul lor national este unul bazat pe epurare etnică continuă, expansiune și colonialism și orice frânează aceste demersuri amenințarea "destinul glorios" al țării.

Boro67   •   29.08.2024, 08:32

Este inacceptabil sa lovești convoiul umanitar ONU și tot tu sa spui că ești victima a Hamas. Israel are dreptul la apărare, dar aceasta se numește crimă împotriva umane tatii. ONU nu este cea care sprijină terorismul palestinian. Copiii și populația civilă, oricât de îndoctrinată cu antisemitism, au dreptul la hrana, apa, medicamente și la un loc sigur in tot acest război. Israelul, in loc sa demonstreze că nu este precum Hamas, care se ascunde în spatele populației civile, face exact invers: distruge convoaie umanitare. Ce rușine.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close