Peste 17.000 de curieri poștali, ofițeri suport clienți, manageri unitate poștală și asistenți manager unitate poștală vor primi echipamente formate din tricouri polo şi şepci, cămăşi cu mânecă ajustabilă, pantaloni cu buzunare, dar şi pelerine de ploaie, impermeabile, cu glugă, se arată în comunicat.

Poșta Română a cumpărat produsele „de la unul dintre principalii furnizori de echipamente din țară, cu o reputație solidă pe piața de profil”, se arată în comunicat, fără a se preciza despre ce furnizor este vorba.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Această investiție era absolut necesară, având în vedere că ultimele seturi de uniforme complete pentru poștași au fost achiziționate acum mai bine de 15 ani,” a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

Instituția a precizat că deoarece „contractul a fost atribuit unui agent economic autorizat ca unitate protejată”, toată suma cheltuită „se deduce din fondul de handicap pe care Compania îl datorează și îl achită lunar către bugetul de stat. În concluzie, o economie de aproape 5 milioane de lei”.

Urmărește-ne pe Google News