Sergiu Olariu, un arbitru de 37 de ani din Reşiţa, este una dintre cele patru persoane lovite cu maşina, duminică, la raliul moto de la Caransebeş. Bărbatul se află acum la spitalul Casa Austria din Timişoara.
 
“Am permis din 1994 şi nu am făcut niciodată accident. Şi mă trezesc că vine un tâmpit care mă nenoroceşte”, spune nervos Sergiu Olariu, una dintre cele patru persoane accidentate, duminică, de Cristian Ungur, fiul unui politician local din Caransebeş. În timp ce tânărul de 24 de ani a fost arestat, două dintre victimele sale sunt la spitalul Casa Austria din Timişoara.
Sergiu Olariu are o fractură nazală şi răni la un picior, astfel că e ţintuit într-un scaun cu rotile. “Ne pregăteam să dăm startul unei curse, când am văzut maşina care a intrat pe circuit. Imediat, eu, Arthur, colegul meu, şi tatăl unui participant am fost izbiţi în plin. Ungur m-a privit în ochi când a intrat cu maşina în mine, în timp ce pasagerul din dreapta îmi făcea semne obscene”, îşi aminteşte Sergiu.
Colegul său Arthur Ronhard a fost operat ieri, având oasele feţei distruse şi susţinute de tije metalice. Bărbatul va îndura în continuare multe alte intervenţii de reconstrucţie a oaselor faciale.
Ungur a primit pachet de la părinţi
Cristian Ungur, şoferul care a accidentat patru oameni, a fost vizitat, ieri, de părinţi în arest şi a primit un pachet cu fructe şi conserve. Avocaţii au cerut ca Ungur să fie consultat, pentru a se confirma loviturile pe care le-ar fi primit de la prietenii victimelor.
Vezi galeriile foto:
7 răniţi la o competiţie de motociclism: un şofer a intrat cu maşina în mulţime
Şoferul care a provocat accidentul la competiţia de motociclism era beat
 

Urmărește-ne pe Google News