Lucrătorii de la Taste by Spellbound din orașul Avon încărcau miercuri prăjiturile într-o dubă pentru livrare, când a apărut ursul. În Connecticut trăiesc între 1.000 și 1.200 de urși negri, potrivit agenției de mediu a statului, iar anul trecut au fost observați în 158 din cele 169 de orașe și localități ale statului.

Proprietara brutăriei, Miriam Stephens, a scris într-o postare pe Instagram că a auzit-o pe angajata Maureen Williams strigând că în garaj se afla un urs.

Williams a declarat pentru postul de televiziune WTNH că a strigat pentru a speria ursul, dar acesta s-a retras și s-a întors de trei ori.

Williams a spus că ursul a atacat-o, așa că a ieșit din garaj și a fugit.

Înregistrarea video de supraveghere obținută de WTNH arată cum muncitorii de la brutărie merg prin partea laterală a localului pentru a încerca să sperie ursul, dar apoi fug speriați.

Înregistrarea video arată cum ursul târăște un recipient cu prăjituri din garaj în parcare. Stephens a spus că ursul a mâncat 60 de prăjituri.

Un brutar a reușit în cele din urmă să facă ursul să plece claxonând din mașină, a declarat Williams.

„Hoțul” cu patru picioare a dispărut până la sosirea poliției și a ofițerilor de la Departamentul de Energie și Protecție a Mediului din Connecticut.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, aceasta fiind una dintr-o serie de interacțiuni recente și îngrijorătoare între urșii negri și oamenii din Connecticut.

Urmărește-ne pe Google News