Home Office a emis un document oficial pentru personajul fictiv originar din Peru.

Rob Silva, coproducătorul celui mai recent film Paddington, a dezvăluit pentru Radio Times: „Am trimis o cerere la Home Office pentru o replică, și au emis efectiv un pașaport oficial pentru Paddington – există doar unul”.

Silva a arătat documentul, care include fotografia lui Paddington și mențiunea oficială că este, de fapt, un urs.

Pașaportul lui Paddington

Deși pașaportul a fost emis, acesta nu a fost folosit în timpul producției noului film „Paddington în Peru”. Ben Whishaw, care îl dubează pe celebrul Paddington, a declarat că a petrecut tot timpul filmărilor într-un studio subteran din centrul Londrei.

Pașaportul oficial al ursului Paddington. Foto: X

„Nu m-am întâlnit cu Antonio (Banderas) sau Olivia (Colman) pentru acest film, dar sper să o fac la un moment dat, pentru că le-am urmărit interpretările și m-am bucurat enorm de ele. La Paddington 2, nu l-am văzut niciodată pe Hugh Grant”, a spus Whishaw pentru Radio Times.

Secretul vocii lui Paddington

Întrebat despre secretul vocii lui Paddington, Whishaw a explicat: „Nu-mi place să mă gândesc la asta, de fapt. Nu am idee ce fac când o fac. Nu e diferită de propria mea voce; nu e ca și cum aș pune o voce, dar cumva e diferită”.

„Evident, el spune lucruri specifice personajului, și apoi e doar încercare și eroare. Se reduce la cele mai mici respirații și cele mai mici intonații și ce funcționează cu animația”, a mai adăugat actorul.

Filmările au avut loc în Columbia

În cel mai recent film – al treilea din franciză – ursul cu haina albastră călătorește în țara sa natală pentru a-și vizita Mătușa Lucy. Însă descoperă de la călugărița care cântă la chitară și conduce casa de pensionari pentru urși că mătușa sa a dispărut în timpul unei misiuni științifice.

Olivia Colman joacă rolul călugăriței, în timp ce Antonio Banderas interpretează un marinar îndrăzneț care îi ajută în căutarea lor.

Decizia producătorilor de a nu filma în Peru a stârnit controverse

Conform sursei citate, noua legislație pentru revitalizarea industriei cinematografice din Peru a fost propusă de parlamentarul de dreapta Adriana Tudela, care a citat „lipsa de stimulente și numărul mare de bariere birocratice naționale și locale pentru filmări în Peru” ca principalele motive din spatele deciziei.

În ciuda acestor provocări de producție, fanii lui Paddington se pot bucura acum că ursul lor preferat a devenit oficial cetățean britanic, cu pașaport cu tot.

Urmărește-ne pe Google News