DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Ursula von der Leyen riscă să piardă sprijinul socialiștilor pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene. Cauza posibilei rupturi

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   28.05.2024, 17:42

Foarte frumos din partea socialiștilor. Tot de-ai lor au avut onoare și verticalitate și aîn SUA când u refuzat să o susțină pe Hillary cea coruptă. Și totul a fost minunat cu Donald...

croco601   •   28.05.2024, 16:13

Doamne-ajută! Să se pensioneze și să se dedice scrisului. Îi recomand un titlu pentru prima ei carte: "Nazismul, iubirea mea!"

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   28.05.2024, 17:41

    croco601   •  28.05.2024, 16:13

    Doamne-ajută! Să se pensioneze și să se dedice scrisului. Îi recomand un titlu pentru prima ei carte: "Nazismul, iubirea mea!"

    Va trebui să schimbe titlul, altfel se va supăra Putin că-l plagiază și va lansa o LOVITURĂ HIPERSONICĂ NIMICITOARE, DE NEOPRIT!

Cititor2012   •   28.05.2024, 15:13

Pentru noi nu este absolut nici un risc, este o ocazie de bucurie! In lumea politica trebuie sa fii corect, sa sustii ideologiile pe care le adopti de la inceput, nu sa te plimbi printre partidele politice dupa cum ai personal interesul, vezi migratia de la PNL la PSD si viceversa.Asa si Dna Leynen, se plimba prin politica doar sa fie aleasa la conducere?Asta nu este gandire de om politic care are menirea sa conduca un continent intreg si doar a unui politician mediocru doritor doar de functii inalte si remuneratii asemenea! Sa-mi fie cu pardon, dar asta este definitia oportunismului, iar in lumea politica, asa ceva nu exista.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close