Această discotecă a fost ideea directorului André Thierig, care spune că „noul club oferă angajaților o oportunitate extraordinară de a petrece chiar la locul lor de muncă”.

Într-un videoclip pe care Thierig l-a distribuit pe Linkedin pot fi văzute raze laser colorate, un DJ, oameni care dansează și un tunel iluminat.

„Hamsterul este viu!”, a anunțat Thierig cu mândrie și a întrebat comunitatea: „Știți o uzină care are propriul club?”.

Discoteca este împlinirea unui vis al lui Elon Musk, proprietarul Tesla. În 2020, magnatul a scris, pe Twitter, că Tesla ar trebui să aibă un club de rave sub Gigafabrik din Berlin.

Ideea sa de a crea un „rave cave” cu un sistem de sunet și difuzoare de bas uriașe a fost susținută de peste 90% din cei peste 770.000 de utilizatori care au participat la un sondaj pe Twitter.

Clubul „Hamster” este rezervat doar angajaților Tesla. Cu toate acestea, nu este încă clar cât de des vor avea loc petreceri.

Producătorul auto american a deschis singura sa fabrică europeană în sud-estul Berlinului în martie 2022. Potrivit companiei, acolo lucrează 12.000 de oameni.

Tesla a anunțat că vrea să construiască două milioane de mașini pe an. În acest scop, numărul de angajați urmează să fie majorat la 40.000.

Cu toate acestea, producătorul de mașini electrice a anunțat recent că va tăia 400 de locuri de muncă.

Foto: captură video

Urmărește-ne pe Google News