”Vă rog angajați-mi soția!” este fraza care stă scrisă pe un ditamai panoul în centrul unui orășel american, Toledo. Bărbatul a pregătit placa electronică minuțios, fără ca partenera lui de viață să știe: a pus poza ei, a trecut câteva dintre diplomele pe care le deține, pe scurt -experiența și o adresă de mail.
”Voiam să fac ceva care măcar să o încurajeze”, a declarat Brandon Stuard pentru un post local.
”Sigur aș fi spus ”nu”, dacă aș fi aflat ce are de gând. Cred că m-aș fi gândit că ar fi mult prea jenant să-mi văd fața pe un panou atât de mare. Dar acum mă distrează ideea și sper să apară și oportunități”, a declarat, la rândul ei Holly, soția americanului creativ.
Deocamdată nu s-a ivit nici o ofertă pentru Holly, care lucra până anul trecut ca director al programului de master în afaceri, la Universitatea din Toledo, și care a fost concediată în urma reducerilor bugetare.
Însă timpul este scurt pentru șomera care speră să-și găseascp o slujbă cât mai repede. Nu de alta, dar soțul eia cheltuit 700 de dolari pentru ca panoul publicitar din centrul orașului să poată sta acolo o săptămână.

Urmărește-ne pe Google News