Mai exact, Dana Nicolaescu i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanţii Municipalităţii din Târgu Jiu, care i-au cerut câteva obiecte ce i-au aparţinut actorului, pentru a le expune în cinematograful din oraş, care poartă numele maestrului şi care a fost botezat chiar în prezenţa acestuia. “Voiam să facem un colţişor în holul cinematografului cu câteva obiecte deţinute de Sergiu Nicolaescu, să le poată admira oamenii. Când i le-am cerut (Danei – n.r.), mi-a spus că nu se poate decât dacă le cumpărăm”, a declarat dezamăgit Florin Cârciumaru (foto), edilul din Târgu Jiu.

Au îngropat securea războiului pentru o zi

A fost forfotă mare, în cursul zilei de ieri, la casa din Zambaccian a regretatului regizor. Rând pe rând, în locuinţa ce aparţine acum văduvei lui Sergiu Nicolaescu au intrat Vladimir Găitan, Ion Dichiseanu, Jojo şi alţi câţiva apropiaţi ai artistului.

Văduva marelui regizor s-a întreţinut zeci de minute cu invitaţii ei, pe balconul casei moştenite de la Sergiu Nicolaescu
Surprinzător, printre cei care au trecut ieri pragul casei Danei Nicolaescu s-a numărat şi Iolanda, sora lui Sergiu, care de curând a pornit o adevărată luptă pentru averea fratelui ei. Ori că s-au sfătuit cu cei mai apropiaţi prieteni ai marelui regizor în privinţa împărţirii milionului de euro rămas de urma artistului, ori că au îngropat securea războiului pentru o zi şi au băut un pahar cu vin odată cu dezvelirea unei plăci în memoria lui Sergiu Nicolaescu, cert e că discuţiile au părut amicale. Cel puţin cele purtate pe balcon, acolo unde Dana şi câţiva dintre invitaţi au ieşit de nenumărate ori să fumeze o ţigară. Răspunsul îl vom afla pe 9 iulie, când se va judeca primul termen al procesului intentat Danei de către Iolanda Nicolaescu (foto), prin care aceasta din urmă cere anularea testamentului prin care Sergiu Nicolaescu îi lasă întreaga avere văduvei sale.

Urmărește-ne pe Google News