Totul s-a întâmplat în satul Duda, unde bătrâna în vârstă de 72 de ani locuiește singură. E văduvă de câțiva ani, iar copiii au plecat de acasă de mai multă vreme. În noaptea de 6 spre 7 ianuarie s-a trezit în casă cu un bărbat mascat. După ce a bruscat-o ca să nu țipe, agresorul i-ar fi spus că vrea să întrețină relații fizice cu ea.

După ce a încercat să-l facă să plece oferindu-i toți banii pe care-i avea, bătrâna l-a luat cu binișorul pe bărbat și i-a spus să stea la masă mai întâi, să bea împreună un pahar de vișinată. Într-un moment de neatenție al acestuia bătrâna a fugit pe ușă și s-a dus la vecini.

Prin ce a trecut ea, nici puiul de șarpe să nu treacă. Ea este o femeie cuminte, vrednică, care are o familie demnă de tot respectul. Are doi băieți și o fată, căsătoriți, plecați în alte țări.

Vecin al femeii agresate

Și-a uitat chiloții în casa victimei sale

Speriat că va fi prins, bărbatul a fugit.

Polițiștii sesizați despre cele petrecute l-au identificat după nici 48 de ore pe făptaș, Marius C., 42 de ani, din Duda, și, la propunerea procurorului de caz, instanța a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

“În acest caz sesizarea s-a făcut în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, de către o femeie de 72 de ani, din comun Duda Epureni. Aceasta a spus că, în cursul nopții, în locuința sa a pătruns un individ mascat, cu intenția de a o viola.

Într-un moment de neatenție al agresorului, femeia a spus că a reușit să fugă la niște vecini, de unde a sunat la 112, după ajutor. Pe data de 8 ianuarie a fost identificat prezumtivul autor, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost reținut, sub aspectul săvârșirii înfracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol”, a spus Bogdan Gheorghiță. Procurorul de caz l-a prezentat sâmbătă, 9 ianuarie, instanței Judecătoriei Huși, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News