UPDATE – ora 18.00: Așa cum a promis, Ziar de Cluj demonstrează cum milionarul Daniel Metz a mituit un membru CNA, cu un card de acces la un mare magazin cu vânzare en-gros pe firma editoare a EBS Radio. Valentin Jucan nu recunoaște, dar a demisionat după ce a aflat de ancheta jurnalistică. Vezi aici dovada!


Ziar de Cluj susține că adevăratul motiv al acestei demisii intempestive ar fi chiar o anchetă a sa, care e în desfășurare.

Aceasta urmează să dezvăluie că Jucan a primit mită de la firma lui Daniel Metz, cea care a primit licență de radio în urmă cu două luni.

Mai mult, publicația promite că în cursul zilei de astăzi va arăta și dovada acestei acuzații.

Sursa citată scria, în noiembrie 2017, despre concursul organizat de CNA pentru preluarea unui pachet de licențe de radio în țară, dintre care una pe Cluj-Napoca și alta pe Dej.

Printre participanți s-a aflat chiar omul de afaceri Daniel Metz, apropiat de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Metz s-a asociat cu soția sa în societatea Entire Broadcast System, cea care a depus dosarul pentru ceea ce urma să se numească EBS Radio, un radio care să acopere ambele licențe scoase la concurs.

Daniel Metz are afaceri în industria IT, dar și în sectorul imobiliar, construind mai multe blocuri.

În urmă cu aproximativ un an, CNA a decis: Copiii nu mai pot apărea în reclamele la alimente.

Producătorii de alimente nu vor mai avea voie să își facă reclamă la produse folosindu-se de de minori. Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au decis ca minorii cu vârste între 3 și 15 ani să nu mai apară în spoturile publicitare care promovează alimente.

FOTO: Ziar de Cluj


CITEȘTE ȘI… Psihologul Libertatea, despre demisia lui Tudose: “Când dai nas în nas cu ursul în pădure, nu e recomandat să îl înfrunți. În PSD, ursul e Dragnea”

EXCLUSIV/Condiția pe care Smiley i-a pus-o Ginei Pistol, încă de la început. ”Dacă taci, te iubesc!”


 

Urmărește-ne pe Google News